22 Ağustos 2008 Cuma

sıkı rekabet


Adanaspor’da Kasımpaşaspor maçı öncesinde çalışmalar son hız devam ederken futbolcular formayı kapabilmek için adeta tekmeye kafa sokuyorlar.
Günü çift idmanla geçiren Turuncu Beyazlı takımda, antrenmanlar büyük rekabete sahne olurken teknik patron Hüsnü Özkara sık sık oyunu durdurmak zorunda kaldı. Lig başlayana kadar idmanların bu şekilde geçmesi ve her futbolcunun ilk 11 e girmek için büyük çaba sarf etmesi teknik heyeti sevindiriyor.
Halit koşulara başladı
Kartepe kampında sakatlanan ve yaklaşık 20 gündür çalışmalara katılamayan Halit Köprülü düz koşulara başladı. Tecrübeli futbolcunun önümüzdeki haftalarda takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Akgül-Özkara zirvesi

Antrenman sırasında kulüp başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktör Hüsnü Özkara bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar. Genç başkan takımla ilgili son bilgileri alırken çalışmanın sonuna kadar tesislerinden ayrılmadı.

Özkara’dan uyarılar

Takımın teknik direktörü Hüsnü Özkara özellikle forvet bölgesinde görev yapan futbolcularına topla fazla oynamamaları ve çabuk düşünmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Genç Emrah Bedir’e her pozisyon sonrası yanına çağırarak yapması gerekenleri anlatan Özkara başarılı her hareketten sonrada futbolcularını alkışladı.

Hiç yorum yok: