29 Ağustos 2008 Cuma

"Sonuç ne olur ?"/ İsmail Eğriparmak


Kasımpaşa- Adanaspor
Kasımpaşa takımının defansı yeteneksiz, bunu hazırlık maçlarında olsun, geçen senelerde olsun çok net gördük. Dolayısıyla Adanaspor olarak biz Kasımpaşaspor deplasmanında mutlaka gol buluruz. Fakat ben bizim defansımıza da güvenemiyorum. Dolayısıyla maçı gol yemeden kapatmamız mucize olur. İlk hafta Kasımpaşa, Rize, Manisa ve Karşıyaka dışında hangi takımla oynarsak oynayalım kazanmaya yakınız derdim; ama ev sahibi ekip gerçekten çok güçlü. Ayrıca unutulmamalı ki, Bank Asya 1.Ligi’nin en oturmuş takımı Kasımpaşa. Lacivert-Beyazlıların Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Bolu’da oynanan karşılaşmalarda sahaya yedek ağırlıklı kadro çıkararak, takımını lig öncesine sakladı. Adanaspor ise Kartepe Cup’ta şampiyon olurken oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Forvette Emre ve Emrah, attıkları gollerle çok erken form tuttuklarını gösterdiler. Bu deplasmandan alınacak 1 puan bile başarı olur, ama dediklerim olursa neden 3 puan olmasın. Maç tahminim ise önce beraberlik, ardından iki takım da kazanabilir.

Ç.Rizespor-Güngören Bld. Spor
Bu senenin en büyük şampiyonluk adayım olan Rizespor, bu maçı kazanır. Gençlerbirliği’ne giden golcü oyuncu Okan, tekrar yuvaya döndü. Kartepe Kupası’nda oynadığı her maçta gol atan Şadi Çolak formunun zirvesinde. Maddi sorununu çözmekte zorlanan Güngören’in bu deplasmanda şansı yok.(Transferde oldukça sönük kalan Güngören, hafta içi kadrosuna Eyüpspor’dan Fırat, Diski’den Kemal, Kütahya’dan Fatih, Mersin İY’den Ahmet Mercan, G.Antep Bş.Bld.Spor’dan Baykal’ı kadrosuna kattı.)Yüksek güvenle Ç.Rizespor diyorum.

Malatyaspor-Karşıyaka
Malatyaspor’da yönetim belirsizliği devam ediyor. Bundan dolayı da transferde tam olarak istediklerini yapamadılar. Maddi sorun çözüme kavuşamayınca Burak Akdiş ve Mehmet Ayaz’ın sözleşmeleri feshedildi. Karşıyaka, Özgür Karakaya’nın yerine Yunus’u forvete aldı. Alt yapıdan gelen Serkan ile hazırlık maçlarında uyum içinde oldukları görüldü. Bu maçta İzmir ekibi kazanmaya yakın. Ama ligin ilk maçı olmasından dolayı her iki takımda riske girmeyebilir. Çünkü deplasmandan alınan 1 puan da başarıdır. Kısacası yüksek güvenle Karşıyaka yenilmez.

Hiç yorum yok: