14 Ağustos 2008 Perşembe

eğlence


Kızılcahamam kampının son gününde futbolcular yorgunluğun stresini attılar.
Adanaspor'da Kızılcahamam kampı mutlu bir şekilde sona erdi. Son akşamda havuz başında eğlenen futbolcular kampın yorgunluğunu atmış oldular. Mangal partisi sonrası canlı müzik eşliğinde sahnede hünerlerini sergileyen futbolcuların izleyenlerden büyük alkış aldılar.
Gecede ilk olarak teknik direktör Hüsnü Özkara sahneye çıktı. Futbolculardan büyük alkış alan deneyimli teknik adam gece boyunca güzel oyunu ile dikkatleri çekti.

Takımın Kameruınlu futbolcular Mbilla ve Kibong da geceye damgasını vurdular.Takım arkadaşları ile çiftetelli oynayan siyahi oyuncular daha sonra kendi ülkelerine ait oyunlarda sergilediler.

Adanaspor'un başarılı oyuncusu Hakan Hacıbektaşoğlu ve yeni transfer Emre Hızarcı Karadeniz yöresine ait bir gösteri ile geceyi noktaladılar. Yaptıkları ilginç figürlerle otel çalışanlarını dahi kendilerine hayran bırakan iki futbolcuyu takım arkadaşları da alkış yağmurunu tuttular.
Geceye Patalya Otelde kamp yapan diğer takımların teknik direktörleri de katıldı. Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Ercan Albay, Ofspor teknik direktörü Erdoğan Yılmaz ve Orduspor teknik direktörü Ahmet Suphi'de geceye iştirak ettiler.Uzun süre sohbet eden teknik adamlar zorlu lig maratonu öncesi birbirlerine başarı dileğinde de bulundular.

Taraftardan tatlı ziyafeti


Adanaspor'un Kızılcahamam'da yaptığı son idmana Adana'dan gelen taraftarlar ziyaret bulundular. Futbolculara tatlı ikram eden Adanaspor taraftarları her maçta tribünlerin dolacağını ve takımın mutlaka süper lige çıkacağını belirttiler

Hiç yorum yok: