8 Şubat 2009 Pazar

ziyaret

Adanaspor’un kulüp başkanı Bayram Akgül, ’’Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın vermiş olduğu desteğe layık olmaya çalışacaklarını’’ söyledi.

Adanaspor Yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ekrem Al ve futbolcularla Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı makamında ziyaret eden Akgül, burada yaptığı konuşmada, takımın şu anda Çatalan’da müthiş bir tesise sahip olduğunu ifade etti.
Aytaç Durak’ın verdiği desteğe layık olmaya çalışacaklarını anlatan Akgül, ’’İnşallah bu takım gelecek sezon Süper Lige çıkacak’’ dedi.
Akgül, kendilerine söz verip yerine getirmeyenlerin de bulunduğunu belirterek, Aytaç Durak’ın bu konuda kendilerine söz vermeden kulübe katkıda bulunduğunu kaydetti.
Aytaç Durak ise belediye olarak görevlerini yerine getirdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:
’’Biz Adana’daki hem amatör hem de profesyonel kulüplerimize kalıcı tesisler kazandırarak başarılarının artması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Daha önce Adana Demirspor’a bir tesis yapmıştık, şimdi de Adanaspor’a yaptık. Güzel bir tesis oldu. Bu tesis belki yüzlerce yıl Adana sporuna hizmet verecek. Adanaspor’a başarılar diliyorum.’’ Durak, Adanaspor’un her yıl bir üst kategoriye yükseldiğini anımsatarak, bu yıl da çıkışlarının devam etmesi dileğinde bulundu.

Hiç yorum yok: