24 Ocak 2009 Cumartesi

Rövanş 2-1′lik Skorla Bizim Olacak!


Ligin inişli çıkışlı performanslarıyla ilgi çeken iki ekibi karşı karşıya geliyor.

G.Antep Bş Bld.Spor,hafta içinin flaş skoruna imza atan bir takım.Sakarya maçında ilk yarıda iyi bir defans yaparak maçı orta alanda kilitlemeyi,ikinci yarıda da hızlı mücadele ve basklılı oyunla maçı çevirmeyi düşündüler,bunda da başarılı oldular.Ancak teknik direktörleri Bünyamin Süral,takımı ekstra motive etmişti.Aynı motivasyonu Adanaspor maçında da gösterebilirler mi? Diye sorarsanız ben gösteremeyeceklerini düşünüyorum.

Bu maçın tahminini çoğu kişi Antep Bş Bld kazanır diye yorumlayacak.Ben herkesin aksine,Toros Kaplanlarının,Antep’te sürpiz bir sonuca imza atacağına inanıyorum.Bunun için de dört gerekçem var.Şimdi bunlara bakalım:

Birincisi,G.Antep Bş takımının,hafta içi bu kadar rahat kazanmasının tek nedeni,Sakaryaspor’un yeni kurulan bir takım olmasıydı.Maç içinde Sakaryasporlu oyuncuların uyum sorunu sürekli göze çarptı.Turuncu Beyazlı ekibimize bakacak olursak,kemik kadroya birkaç takviye yapıldı ve uyum sorunu tamamen olmasa da atlatıldı.Dolayısıyla biz Sakaryaspor değiliz!

İkincisi,G.Antep Bş takımı Bank Asya Liginde iç sahada taraftar potansiyeli en az olan takım.Taraftar baskısının olmaması,rahat oyun oynamamıza neden olacak!

Üçüncüsü,G.Antep Bş takımı,son haftalarda Fortis Türkiye Kupası maçlarından dolayı sürekli yer değiştirdi.Bir bakıyorsunuz Kupa maçı için Trabzon’da,bir bakıyorsunuz bir gün sonra lig maçı için Sakarya’da,bir bakıyorsunuz bir gün sonra Adanaspor maçı hazırlıkları için Antep’te! Haliyle yorgun düşen bir ekip oldular.

Dördüncüsü ve belki de en önemlisi…Adanaspor-Kasımpaşa maçı sonrası,Adanaspor taraftarı Necmi Çetiner,otomobilinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.Çetiner’in ölümü tüm Adanaspor taraftarlarını ve camiasını üzüntüye boğdu.Futbolcular,sırf bu nedenle bile maça yeterince konsantre olacaklar ve maçı kazanarak,galibiyeti Çetiner ailesine hediye edecekler.

Skor Tahmini:Hatırlayacağınız üzere ilk maçı Antep Bş Bld,Adana’da 2-1 kazanarak bir sürprize imza atmıştı.Şimdi ise aynı skorun bu sefer Adanaspor lehine olacağını düşünüyorum…

Sadece Adanaspor

Hiç yorum yok: