28 Ocak 2009 Çarşamba

Gerekli Galibiyet


Faruk Acar Abim,oğlu Hakan Acar,Faruk Abi’nin birkaç yakın dostu ve Mersin Üniversitesi’den arkadaşım Haluk Dağlı ile güzel,eğlenceli bir deplasman yaptık…Saat 8.30 sularında Antep’e hareket ettik.

Yol boyu maç hakkında değerlendirmeler yaptık,herkes maça hangi kadroyla çıkmamız gerektiğini,maçın nasıl şekilleneceğine dair yorumlarda bulunuyordu.Bildiğiniz üzere maçın skoru hakkında 2-1 kazanacağız diye bir yorum yapmıştım.Yolculuk esnasında hemen hemen herkes bana yaptığım yorum esnasında takılmadan edemedi :)

Saat 11 gibi stad çevresinde olduk..Karlı bir hava karşıladı bizi…Vardığımızda stad çevresinde tek tük insanlar vardı,bunlarda zaten özel güvenlik ve sahayı temizleyen görevlilerdi…

Saat 11.30 civarında Turuncu Beyazlı ekibimiz,10 dk kadar sonra da Antep Bş takımı stada geldi…Saat 12.45 gibi stada girdik…Maç başladığında 100-150 kadar da bir topluluk oluşturduk..

Maça dönecek olursak,oyunun başından itibaren Kaplanlarımız çok daha iyi oynayan tarafı.Maç erkenden de kopabilirdi…Dakikalar 20′yi gösterirken Antepli Fatih Şen,topu çizgiden çıkardı,ilerleyen dakikalarda Cemre’nin zor durumda da olsa sağ çaprazdan vuruşunun son anda kaleci tarafından çıkarılması derken ilk yarı 0-0 bitti.

Devre arasında yedek kalecimiz Tolgahan,Genel Kaptan Osman Sümer ve Teknik Direktör Ekrem Al Hocamla biraz sohbet etme fırsatım oldu…Hepsi de maçı kazanacağız,biz taraftarlara siz sadece destek verin yeter gol ne zaman olsa gelecek dediler,güzel bir biçimde de rahatlattılar..Gerçi kazanacağımıza emindim ama onlardan da duymak tabi çok daha rahatlattı..Nitekim gol ikinci yarının hemen başında geldi,ardından baskılı oyun devam etti ve Emre ile 2.gol geldi…Maç tam koptu derken,rahatladık derken Antep’in Güngör ile tek golü geldi.Ondan sonra biraz baskı da kurdular fakat biz de net kontraatak bulduk maç bir anda 2-2 ya da 1-3 de olabilirdi fakat iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve maç benim de tahmin ettiğim gibi 1-2 bitti..

Futbolcularımızdan Cem Karahan,orta sahada başarılıydı,sahada basmadık yer bırakmadı ve sezonun en iyi oyununu ortaya koydu.

Ayrıca bu maçta birkaç ay önce transfer edilecek isimler tartışılırken bana Karadenizspor’da Cemre ismini zikrettirme cesaretini veren ve 47 numaralı formasının hakkını sonuna kadar veren Cemre Atmaca’nın gözlerinden öperim. Helal olsun sana çocuk ! Helal !

Bu iki ismin dışında,Habip olsun,Emrelerimiz olsun,Murat olsun,diğerleri olsun hepsi canını dişine taktılar…Hepsini kutluyorum..Beni de yanıltmadılar..Bunların dışında Taraftarlarımız da desteği yeterince verdi.Onların da galibiyette payları büyük…

Sonuç olarak bu haftayı 3 puan ile kapattık…Şimdi Antep Bld maçı kadar önemli bir maç daha bizi bekliyor…Bir an önce Antep Bld galibiyeti unutulmalı ve Sakarya maçına odaklanmalıyız.

Bu arada maçın son dakikalarında Antepli oyuncu Onur Kalafat’ın ikili mücadele sonunda Habip’e kafa atma girişiminde bulunması pek yakışık almadı.

Sadece ADANASPOR

Hiç yorum yok: