3 Ekim 2008 Cuma

analiz/ ismail eğriparmak


Cem Hallaçeli'nin büyük olasılıkla yedeklerden başlayacağı Adanaspor’da, bu sezon özellikle son Erciyes maçında sergilenen (ilk 20 dk hariç) kötü futbola rağmen alınan 3 puan çok önemliydi. Toros Kaplanları kendi evlerinde yenildikleri G.Antep Bld maçında ise iyi futbol ve puanı hak ederken yenilmişlerdi. Adanaspor’un bu sezon gol bölgelerinde sıkıntı çektiği bir gerçek. Bunun çözümü de eldeki imkânlarla şimdilik gözükmemekte. Emre Aktaş ve Alper eksik olan isimler.

Kaliteli gençleri kadrosunda barındıran ve geçmiş sezonun ekibini hemen hemen değiştiren Kartalspor, kötü futbol ve sonuçlarla lige başlasa da Sakaryaspor karşısında geçen hafta alınan galibiyet onların zamanla daha iyiye gideceklerinin göstergesi. Ümit Tütüncü ve Zafer bu hafta ev sahibi takımın önemli kozu olacaklar.

Kartalspor, kuşkusuz galip gelmek isteyecektir ancak bunu tüm takım hücum futbolu şeklinde istese de oynayamaz. Adanaspor’un deplasmanlarda nasıl oynayacağını az çok Sakaryaspor deplasmanında gördük.2 ay önce iki takım arasında oynanan hazırlık maçında toplamda 5 gol olmuştu. Bu sefer bu maçta çok gol olmaz. Kısır bir sonuçla bitmesini beklediğim maçta ilk ihtimalin beraberlik olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle puanların paylaşılacağını düşündüğüm bu maçta ikinci ihtimal olarak da iki takımın kazanma olasılıklarını aynı görüyorum. Skor tahminlerim:0–0,1–1,1–0,0–1 şeklinde.

Hiç yorum yok: