6 Mart 2009 Cuma

maç sonu

Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Yozgat, kazanmaları gereken bir maç olduğunu, şansın kendilerinden yana olmadığını söyleyerek, “Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı yürekten kutluyorum. Futbol ve kazanmak adına futbolcularım her şeyi yaptılar. Gerek mücadele, gerek organizasyon olsun ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Ama bugün şans bizimle değildi. Önümüzdeki maçlarda bu şansızlığımızı şansa çevirmek ve takımımızı bulunduğu yerden hak ettiği yere yükselmesi için çabalayacağız.

Kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Neticede 2 puan kaybettik, ama sıralamada yerimiz bir kademe yükseldi. Bu içerideki maç bize bir ders denilebilir. Cumartesi oynayacağımız Giresunspor maçıyla takımımızı layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. İnşallah Cumartesi günü şans da bizimle beraber olur ve yolumuza devam ederiz” dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al ise, takımının ilk yarıda olumlu bir futbol oynamadığını söyleyerek, “Karşılıklı birer gol olmasına rağmen oyun disiplini ve mücadele bizim açımızdan biraz düşüktü. İkinci yarı biraz toparlandık. Kontradan yakaladığımız 3-4 pozisyon var. Erciyesspor zor bir deplasman, kolay geçmeyeceğini biliyorduk. Buna rağmen 1 puan bizim için sevindirici. Önümüzde Karşıyaka maçı var, bu maça bakacağız. Kayseri Erciyesspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok: