1 Temmuz 2010 Perşembe

sami izcican

Onu Mersin formasıyla ilk izlediğimde keşke bizde olsaydı demiştim. Ayağına hakim, yapılı ve hep hücumu düşünen bir stili vardı. Vardı diyorum, dün İsmail’le konuştuğumuzda eski formu yok dedi. Ama çok kaliteli bir futbolcu kumaşı olduğu ortada. Mersin’de yaşayan sevgili Azmi ile görüştüğümüzde o da 60 dakika faydalanabilirsiniz dedi. Hakkıyla işlenmiş bir oyuncu olsaydı Türkiye’nin en büyük yeteneklerinde biri olarak parlardı diye ekledi. Formlarda da birçok şey yazılıyor olumlu olumsuz.

Bir futbolcunun inişli çıkışlı dönemleri mutlaka olacaktır. Bu iniş ve çıkışlarda o futbolcunun yanında kimlerin de olduğu önemlidir. Nerde oynadığı, nasıl oynatıldığı… Bildiğimiz şeyler...

Adanaspor şimdiki koşulları itibariyle Sami için ideal bir yapıdadır. Siz hiç yetenekli bir ismin Adanaspor’da heder olduğuna tanık oldunuz mu? Yok öyle bir örnek. Yeter ki o futbolcu futbol oynamak istesin. Bu anlamda Adanaspor en güzel verimi sağlayacak bir ortam sunmaktadır futbolcusuna. Bereketli topraklar üzerinde kurulmuş bir takımdır haddizatında ve Çukurova’nın bu niteliğiyle de ayrıca ve hassasiyetle de örtüşmektedir. Bakınız son zamanlardaki isimlere; Fevzi, Anıl, İzzet, Ersan, Rahman, Talha, Recep, Tolgahan, Okan… Canım, saydırmayın takımı bana: ))

Lafın özü Adanaspor bambaşkadır. Burada her fidan boy atar, yeter ki istesin. Üstelik bu takımda iki önemli faktör de ışımaktadır Adana’nın turuncu gün doğumları gibi; Bayram Başkan ve Kemal Hoca… Yetmez mi?

Hiç yorum yok: