10 Temmuz 2009 Cuma

sağlık kontrolü

Turuncu-beyazlı bazı futbolcular, 11 Temmuz Cumartesi günü başlayacak hazırlıklar için kente geldi. Kente gelen futbolculardan kaleci Tolgahan, Habip, Emrah Bedir, İlhan Arslanoğlu ve yeni transferlerden kaleci Zülküf, Mustafa Akçay, Onur Acar ile Ahmet Şahinler, Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrollerinin yarın da devam edeceği belirtildi.

Teknik direktör Ekrem Al, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Cumartesi gününden itibaren Çatalan'daki tesislerde start vereceklerini söyledi. Al, hazırlıkları 21 Temmuz'a kadar Adana'da sürdüreceklerini, ardından ikinci dönem hazırlıklar için Kartepe'ye gideceklerini bildirdi.

Transfer döneminde 8 futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirten Al, hazırlık döneminde takımın durumunu gözlemleyeceklerini, gerek görmeleri halinde transfere devam edeceklerini kaydetti.

Al, sezona iddialı başladıklarını ve geçen sezonki çıkışlarını sürdürmeyi arzuladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Geçen yıl kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Camiamızın, taraftarımızın ve Adanalıların özlemini gidermek için çok çalışacağız. Taraftarımız ve kent halkıyla bütünleşerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Şu an için herhangi bir sorunumuz yok. Yeni sezonda başarılı olmamız için tüm şartlar oluşmuş durumda.'

Hiç yorum yok: