23 Temmuz 2009 Perşembe

ilyas'tan "net" açıklamalar


Bu haber Spor01'den alınmıştır.

Turuncu Beyazlı takımın Kartepe kampı devam ederken takım kaptanı İlyas Kahraman önemli açıklamalarda bulundu.Hazırlıklar hakkında bilgi veren tecrübeli oyuncu ilginç konulara da değindi..
_______________________________
"Takım birlikteliğini ortaya koyacağız"

İlk etap ve ikinci etap hakkında açıklamalar yapan İlyas başarıyı yakalamak için kenetlenmeleri gerektiğini söyledi.Takımın yaş ortalamasının küçük olmasının avantaj sağlayacağını kaydeden başarı futbolcu:
"İlk kamp dönemini Adana’da tamamladık. Kartepe kampının amacı takımın performansını arttırmak. Burada yaklaşık 9 maç oynayacağız. Genel görüntü olarak uyum ve arkadaşlık açısından her şey gayet iyi gidiyor. Çok genç bir takımız. Futbolda tecrübe gerekli ama genç oyuncuların olması ayrı bir olay. Takımın kalitesi tartışılmaz. .Bende onların abisi olarak en iyi performansı göstereceğim.
Yaklaşık 22 gün sürecek olan kampta hocamızın isteklerini yerine getireceğiz.Başarını en büyük anahtarı birlik ve beraberliktir.Takımla ilgili en küçük olaya müdahale edeceğim.Benim için her şeyden önemlisi takımın menfaatidir.Bireyler tek başına hiç bir şey yapamaz.Eğer takım birlikteliğini ortaya koyamasak başarısız oluruz." dedi

________________________________
"Kötü değil,iyi günlerde bir araya geleceğiz"

Futbolda her takımın sadece kötü günlerde toplandığını ve bunun yanlış olduğunu belirten İlyas, geçtiğimiz günlerde takıma verdiği yemek konusunda da şunları kaydetti:

"Sık Sık bir araya geleceğiz.15 yıldır oynuyorum hep kötü günlerde birik beraberlik yemekleri yenir. Ama bunu baştan sağlamak önemli. O yemekte çok iyi kaynaştık. Çok güzel şeyler gördüm. Sezon içerisinde başarı için hepimiz birbirini sevmemiz lazım. Futbolcular arasında pek fark yok. Ben büyük takımlarda oynadım. Birkaç futbolcu dışında ekstra fazlalık yok. Bugün yıldız olan Arda Manisa’da sağ bek oynadı. Şimdi Dünya çapında bir oyuncu. Her şey beyinde bitiyor. İnanmak lazım ama yalandan değil gerçekten inanmak gerekiyor... İnancımız olursa ve havaya girersek neden Süper Lige çıkmayalım."
________________________________
"Sakatlığım tamamen geçti"

Transfer oldu günlerde sakatlığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapıldığını belirten Kaptan İlyas konuşmasını şöyle tamamladı.

"Ameliyat olalı 4 hafta oldu. Gizli fıtık denilen bir sakatlıktan dolayı bıçak altına yattım. Geçen sezon Kasımpaşa maçında yaşadığım sakatlığa teşhis konulamadı ve bende yurt dışına gittim. Ancak orda sıkıntılarım anlaşılabildi. İsviçre’de yapılan kontrollerim sonrasında kasığımda fıtık tespit edildi. Bugün toplu idmanlara başladım: Ağrılarım kalmadı sadece kuvvetsizim. Başkanım sağolsun beni çok onure etti. Benim kişiliğime inandı ve gözü kapalı aldı. Ben de yaşananları anlattım. Eğer futbol oynayamasam aldığım parayı geri verir ve giderim. Futbolculukta her şey var başka sakatlıklar da yaşayabilirim. Bolu’da yaşanan bu spekülasyonlardan dolayı Adanaspor’u tercih ettim. Sakatlığım hakkında benle görülüşülmedi ama Bayram Akgül bana güvendi ve onun yüzünü kara çıkarmayacağım. Bana bugün deseler çıkar oynarım. Hocam 3 maçın ardından kalan 6 hazırlık maçında bana şans verecek. Sakatlık konusunda problemim kalmadı. Biraz temkinliyim ama ilk maçta zıpkın gibi olacağım."

adana altay


Adana'daki son maçımız Altay'laydı ve yaşananlar hala aklımızda.
Geçti gitti.
Yeni sezonun ilk karşılaşması, bir antrenman maçı hüviyetinde olsa da yine Altay'la.
Hadi Adanaspor, güzel başlasın güzel devam etsin ve öyle de bitsin.

Not: Ama bu hazırlık maçları geçen yıl olduğu gibi de kimseleri yanlış yönlendirip aldatmasın...

kartepe programı


23 Temmuz 2009
17:00
Adanaspor
Altay

26 Temmuz 2009

15:00
Adanaspor
Kartalspor

30 Temmuz 2009

15:00
Adanaspor
Erciyesspor

2 Ağustos 2009

Adanaspor
Giresunspor

4 Ağustos 2009
Adanaspor
Altay

6 Ağustos 2009
Adanaspor
Ç. Rizespor

11 Ağustos 2009
Adanaspor
Altay

13 Ağustos 2009

Adanaspor
Boluspor


(Adanaspor.ORG'dan alınmıştır)

kombineler


Adanaspor kombineleri taraftarın ilgisini gördü. Büyüklü küçüklü her bir Adanasporlu bu konuda üzerine düşeni yapıyor gibi.
Beklentimiz bu biletlerin hemen bitmesi yönündedir.

transfer borsası/ismail eğriparmak


Adanaspor:
GELENLER:Koray Şanlı ve Rahman Oğuz Kobya (A.Sebatspor),Mustafa Akçay (Stuttgart Kickers),İlyas Kahraman (Boluspor),Onur Acar (Ankaragücü),Anıl Karaer (Galatasaray),Zülküf Özer ( Mardinspor),Sinan Neumaier (Avusturya),Ahmet Şahinler (Almanya),Savaş Özdemir (Avustralya)

GİDENLER:Ahmet Şahin (Kocaeli),Emre Aktaş (Ankaragücü),Burhan Akgül (Sakarya-Kiralık),Oğuzhan Doğar (Adıyaman)

Altay:
GELENLER:Yüksel Kayaalp (Kartalspor),Musa Sinan Yılmazer (Denizlispor),Kılıçarslan Kopuz ve Levent Kartop (Kocaelispor),Okan Koç (Sakaryaspor)

GİDENLER:Erdal Şahin (Diyarbakırspor),Gökhan Değirmenci ve Merter Yüce (Kayserispor)

Boluspor:
GELENLER:Hüseyin Yoğurtçu ve Adem Dursun (K.Erciyesspor),Erman Ergin ve Serdar Samatyalı (Ç.Rizespor),Zafer Şakar (Galatasaray),Gilman Lika (Hacettepe),Ömer Yalçın(Eskişehirspor),Lokman Akyıldız (Kırıkkale),Erhan Çatalçam (Diyarbakırspor)

GİDENLER:Sezer Sezgin (Gaziantepspor),Sertan Vardar (Karabükspor),İlyas Kahraman (Adanaspor),Mehmet Ayaz (Konyaspor)

Bucaspor:
GELENLER:Erman Güraçar ve Burak Denizli (Manisaspor),Yunus Altun (Karşıyaka),Serkan Yanık ve Berkay Samancı (Kocaelispor),Onur Çubukçu
(Kasımpaşa)

GİDENLER:Mesut Morgül (Sakaryaspor),Süleymen Genal (Lüleburgazspor),Ergin Altay (Tokatspor),Erkan Taşkıran (Serbest)

Ç.Dardanelspor:
GELENLER:——-

GİDENLER:Göksel Yaman (Nazilli Bld.Spor)

Ç.Rizespor:
GELENLER:Mesut Özkalkan (Van Bld.Spor),Hakan Akbaş (Türk Telekom),Burak Boz (Karsspor),Raşit Sevindir (Turgutluspor),Ulaş Ortakaya (Diyarbakır),Umut Eskisoy (Pendikspor),Kenan Özer (Beşiktaş),Semih Göçmen (İstanbulspor),Hasan Yiğt (Sakarya),Evren Kürkçü (Kasımpaşa),Eyüp Kadri Ataoğlu (Sivasspor)

GİDENLER:Ahmet Görkem Görk ve Murat Uluç (Serbest), Ömer Ateş (Karabükspor), Engin Aktürk ve Şadi Çolak (Gönderildi),Serdar Samatyalı ve Erman Ergin (Boluspor),Uğur Akdemir (Konyaspor),Emrah Kol (Kocaeli),Ali Sakal (Giresun),Sedat Yeşilkaya (Kasımpaşa),Özden Öngün (Denizlispor)

Erciyesspor:
GELENLER:Ali Küçükkulak,Tayfun Yanar,Orkun Bal,Ekrem Turhan,Rıdvan Koçer ve Ersoy Yılmaz (Kayserispor),Burak İnkaya ve Ümit Özkan ( Turgutluspor),Halim Karaköse (Yozgatspor),Berk Deniz (Tarsus İY),Mehmet Al (Kartalspor)

GİDENLER:Ali Çamdalı (Kocaeli),Ramazan Durdu (Mersin İY),Adem Dursun ve Hüseyin Yoğurtçu (Boluspor)

Gaziantep Bş Bld.Spor:
GELENLER:Erhan Eren,Onur Bulut ve Serdar Deliktaş (Gaskispor)

GİDENLER:Eser Altın (Giresun),Fatih Şen (Orduspor)

Giresunspor:
GELENLER:Volkan Bekiroğlu (Bursaspor),İsmail Güldüren (Konyaspor),Ricardo Pedriel Suarez (Steau Bükreş),Erdem Köse (Beşiktaş),Eser Altın (Gaziantep Bş Bld),Ali Sakal (Ç.Rizespor),Şenol Demirci (Diyarbakır),Musa Çelik (Almanya/Rot Weiss Oberhausen),Serkan Çiftçi (Kütahyaspor)

GİDENLER:Aykut Akgün (Karşıyaka),Ersin Veli (Kocaeli)

10 Temmuz 2009 Cuma

sağlık kontrolü

Turuncu-beyazlı bazı futbolcular, 11 Temmuz Cumartesi günü başlayacak hazırlıklar için kente geldi. Kente gelen futbolculardan kaleci Tolgahan, Habip, Emrah Bedir, İlhan Arslanoğlu ve yeni transferlerden kaleci Zülküf, Mustafa Akçay, Onur Acar ile Ahmet Şahinler, Fatma Kemal Timuçin Kalp Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrollerinin yarın da devam edeceği belirtildi.

Teknik direktör Ekrem Al, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 11 Temmuz Cumartesi gününden itibaren Çatalan'daki tesislerde start vereceklerini söyledi. Al, hazırlıkları 21 Temmuz'a kadar Adana'da sürdüreceklerini, ardından ikinci dönem hazırlıklar için Kartepe'ye gideceklerini bildirdi.

Transfer döneminde 8 futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini belirten Al, hazırlık döneminde takımın durumunu gözlemleyeceklerini, gerek görmeleri halinde transfere devam edeceklerini kaydetti.

Al, sezona iddialı başladıklarını ve geçen sezonki çıkışlarını sürdürmeyi arzuladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Geçen yıl kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Camiamızın, taraftarımızın ve Adanalıların özlemini gidermek için çok çalışacağız. Taraftarımız ve kent halkıyla bütünleşerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Şu an için herhangi bir sorunumuz yok. Yeni sezonda başarılı olmamız için tüm şartlar oluşmuş durumda.'